Ce ocupații sunt eligibile pentru transfer la instruirea tehnică nr. 2?

Stagiul tehnic nr. 1 (student stagiar tehnic în primul an cu o perioadă de ședere de un an) va fi acceptat pentru pregătire practică, cu excepția lucrărilor simple. Nu există restricții cu privire la tipurile de locuri de muncă pe care le puteți face, dar puteți să vă transferați la programul „Training tehnic nr. 2”, care vă permite să exersați după al doilea an. Tipurile de locuri de muncă și sarcini sunt definite prin lege.

Începând cu 2018, există 139 de locuri de muncă în 77 de ocupații care sunt eligibile pentru transferul la ucenicie 2. Defalcarea este după cum urmează.

[Agricultură] 2 locuri de muncă, 6 operațiuni

Două ocupații: agricultura arabilă și creșterea animalelor.

[Pescuit] 2 ocupații, 9 operațiuni.

Două ocupații: pescuitul cu barca de pescuit și acvacultura.

[Construcție] 22 de ocupații, 33 de operațiuni.

Foraj, tablă de construcții, instalare de echipamente frigorifice și de aer condiționat, confecționare de instalații, tâmplărie de construcții, instalare de cofraj, instalare de bare, instalații de sărituri și piatră, plăci, zidărie, tencuială, instalații sanitare, instalații de izolare termică, instalații de finisare interioară, instalații de cercevea, și 22 de ocupații în instalația de impermeabilizare, instalația de pompare a betonului, instalarea punctelor de sondă, decorarea suprafeței, instalarea echipamentelor de construcție și cuptoarele de construcție. este.

[fabricarea alimentelor] 9 ocupații, 14 operațiuni.

Ambalarea conservelor, procesarea păsărilor de curte, prelucrarea fructelor de mare încălzite, prelucrarea fructelor de mare neîncălzite, produse marine Fabricarea produselor din pastă de pește, prelucrarea abatorului de carne de vită și porc, fabricarea șuncă, cârnați și slănină, fabricarea pâinii și fabricarea delicateselor 9 ocupații.

[Textile și confecții] 13 ocupații 22 de muncă

Filare, țesut, vopsire, fabricarea tricotajelor, fabricarea tricotajelor warp, confecționarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei și copii, confecționarea articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbați, lenjerie de pat, covoare, produse din pânză, cusut cu țesături și cusut pentru scaunul scaunului. 13 ocupații.

[Mașini și metale] 15 ocupații, 29 operațiuni.

Turnare, forjare, turnare sub presiune, prelucrare, ștanțare metal, fierărie, tablă din fabrică, placare, aluminiu Anodizare, finisare, inspecție mecanică, întreținere mecanică, asamblare electronică, ansamblu electric, cablare tipărită 15 ocupații în fabricarea plăcilor.

[Altele] 13 ocupații, 25 operațiuni.

Fabricarea mobilierului, tipărirea, legarea cărților, turnarea plasticului, turnarea plasticului armat, vopsirea, sudarea, ambalarea industrială etc. 12 ocupații: fabricarea containerelor de hârtie și a cutiei ondulate, fabricarea produselor din industria ceramică, întreținerea auto, curățarea clădirilor și îngrijirea medicală.

[Ocupații și sarcini specificate de ministrul competent într-un aviz public] O categorie de locuri de muncă, o sarcină

Aceasta este o poziție în gestionarea la sol a aeroportului.

În etapa actuală, nu este posibil să se accepte instruirea tehnică străină nr.2 pentru ocupații și sarcini, altele decât cele enumerate aici. Vă rugăm să aveți grijă când luați în considerare.

アイサポートにお任せください!
まずは一度、お気軽にご連絡ください
0120-717-067
メールは24時間受け付けております。

お問い合わせはこちら

↓電話番号をタップして発信できます↓

0120-717-067

受付時間 平日9:00〜18:00 お気軽にご連絡ください

-->